Ječmen a chlorella 

Božena Hejtmancová

O mě:
Jsem zdravotní sestra s dlouholetou praxí a denně vidím, jak lidé kolem mě jsou stále více nemocní.

Klasická léčba nabízí často chemické léky, které potlačují jen příznaky chronických nemocí. Rozhodla jsem se s tím něco udělat a nabízím pomoc těm, kteří se chtějí o své zdraví starat a pomoci si ho zlepšit a udržet jinými způsoby.

 

Ječmen a chlorela

Jednoduché zelené potraviny, které nám s láskou příroda nabízí

Jíme zdravě každý den?

Jíme zdravé potraviny každý den?

Dodržujeme zdravý životní styl každý den?

Proč jsem tedy všichni často nemocní?

Protože jsme, to co jíme!

Ječmen a chlorella nám doplní, to co chybí a odvede, co přebývá.

 

Ječmen

Co to je?

-nápoj ze šťávy mladého zeleného ječmene, šetrně zpracovaný do formy instantního prášku

-100% čistý, bez konzervantů, plnidel a pojiv

-životadárná zelená míza-krev rostlin

-jednoduchý, komplexní zdroj živin, podporující životní sílu

 

Co umí?

-doplnit to, co v dnešní stravě chybí, abychom zůstali zdraví

-pomáhá vyživit a vyčistit tělo, aby samo bojovalo s nemocemi, které již máme

 

Chlorella

Co to je?

-sladkovodní jednobuněčná řasa, šetrně zpracovaná do formy tablet tak, aby byl maximálně využit její obsah

-první organismus na této planetě, nezná stárnutí, stále se dělí, nemá geneticky zakódovanou smrt

-100% čistá, bez konzervantů, plnidel a pojiv

Co umí?

-z vody, vzduchu a slunce si vytváří podobně jako ječmen chlorofyl, vitamíny, minerály, antioxidanty a mnoho dalších látek

-čistí nám střeva stejně jako umí čistit vodu v jezerech

-chová se jako každá zelenina, posiluje zdraví tím, že nám pomáhá v boji s nemocemi

Pro koho jsou zelené potraviny určeny?

-pro zdravé jedince jako prevence

-pro nemocné jako součást vyvážené stravy

-pro sportovce ke zvýšení výkonnosti

-pro všechny věkové kategorie

-vhodné i pro nemocné s chorobami střev a autoimunitními onemocněními